What's on my mind

Hiduplah Indonesia Raya

  Hi! It has been a year I didn't share my stories. Udah penuh sarang laba-laba keknya :p   Anyway, kemarin aku ikutan Kelas Inspirasi Muara Enim 2 di Semende. I am truly happy that finally I can do something that I am passionate about in my hometown. One of the things that I love… Continue reading Hiduplah Indonesia Raya

Advertisements
What's on my mind

  Life will break you. Nobody can protect you from that, and living alone won’t either, for solitude will also break you with its yearning. You have to love. You have to feel. It is the reason you are here on earth. You are here to risk your heart. You are here to be swallowed… Continue reading

What's on my mind

C’mon People!

Pagi ini emosi saya meningkat karena melihat seorang pengendara motor dengan tanpa bersalahnya membuang plastik hitam ke sungai. Orang yang buang sampah sembarangan itu otaknya kenapa sih? Nggak habis pikir deh dengan orang-orang yang dengan entengnya buang sampah di jalan apalagi di sungai! Mereka segitu nggak sadarnya sama dampak dari perbuatan mereka atau emang sebenarnya… Continue reading C’mon People!